ICT Ondersteuning

MKB ICT Oplossingen op maat

Wil je als organisatie in de cloud werken omdat je weet dat daar grote voordelen aan zitten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij zijn gediplomeerd Google Cloud partner en kunnen je begeleiden in het opzetten van een workflow die past voor jouw organisatie!

Werken in de cloud kent veel voordelen:

  • Alle bestanden gebackupt in de cloud

  • Tegelijkertijd aan bestanden werken

  • Vereenvoudig IT-beheer

  • Makkelijk overstappen

  • Oplossingen op maat, voor grote en kleine bedrijven!

Image

Koppelingen en automatisering

Naast het verzorgen van werkplek digitalisering bouwen wij koppelingen tussen allerhande systemen om processen te automatiseren. Wil je facturen automatisch inschieten in je boekhoudpakket, of wil je uren registratie automatisch doorzetten naar een CRM pakket? Wij ontwikkelen koppelingen die dit mogelijk maakt.

Wij hebben ervaring met het schrijven van allerlei soorten koppelingen zoals REST API's, SOAP API's, XML en Curl. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het al een keer geschreven!

Hulp bij Magento nodig?

Dat horen wij vaker. Het volgende scenario is ons dan ook erg bekend: een bedrijf geeft duizenden euro's uit om een Magento shop te laten ontwikkelen, maar heeft vervolgens de middelen niet in huis om zo'n shop te onderhouden. Voor de hosting partij lastig, omdat ze hosten en in principe geen onderhoud plegen, maar voor het bedrijf lastig omdat ze niet weten bij wie ze terecht kunnen. Dit is waar wij in stappen om te ontzorgen. Samen met de klant kijken we naar een maatwerk oplossing waar alle partijen beter van worden.

Image

Kunnen we iets voor je betekenen?